Waar wil je heen?

Een logo is de basis van je bedrijf, daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het maken. En dat alles tegen een redelijke, maar bovenal eerlijke prijs.

Staat hetgene wat je zoekt niet op onze website? Stuur ons gewoon een bericht via WhatsApp of bel ons. 

Ieder bedrijf is uniek, daarom bepalen we eerst wat bij jouw bedrijf en doelgroep past om tot een logo te komen die perfect bij jouw bedrijf past!

Bedrijfslogo
laten maken

Grafisch ontwerp

Daarna gaan we als eerste aan de slag met het bedrijfslogo dat perfect bij jouw bedrijf past. in combinatie met passende kleuren en krachtige typografieën vormt dit de basis voor de rest van je merk identiteit.

Wil je alleen een logo laten ontwerpen? geen probleem! Wil je een uitgebreide merk identiteit opzetten inclusief brandbook? we gaan voor je aan de slag!

We beginnen met het kijken naar de beste aanpak voor jouw markt en doelgroep. 

Hoe gaan wij
aan de slag?

Een herkenbaar logo, de basis voor ierder merk!

Unieke en opvallende typografie

Passende kleuren combinaties

uitgebreid of juist simpel

Voor online en offline gebruik

Iedere organisatie heeft zijn eigen aanpak nodig. Daarom helpen wij jou niet alleen bij het creëren van je identiteit, maar geven we ook advies dat goed is voor je bedrijf. Als je met StudioNu werkt, heb je een zeer betrokken partner. Wij vinden het belangrijk hoe jij jezelf laat zien, want tevreden klanten door onze samenwerking helpen ons meer mensen te bereiken. Daarom zorgen we ervoor dat jouw branding en identiteit lang meegaan.

wat je van ons kan verwachten.

Grafisch ontwerp

Branding & merk bouwen

De uitstraling van jouw bedrijf is het eerste wat je potentiele klant ziet, daarom is het belangrijk dat dit tip top in orde is! je bedrijf moet uitstralen dat jij de beste bent om de klus te klaren. laten we beginnen met krachtig logo en een mooie set kleuren die de concurrentie omver blaast!

Website laten maken, Website op maat

Website op maat

Geen enkel serieus bedrijf kan meer zonder website Of je jouw website nu gebruikt als digitaal visitekaartje, of je hele bedrijf eromheen bouwt. welke behoeften je ook hebt voor jouw bedrijf, wij helpen je verder! Inclusief SEO.

Print & Drukwerk

Wij kunnen alle soorten print en drukwerk voor jou realiseren. Van flyers of stickers tot aan belettering en bedrijfskleding. we leveren het snel en van de hoogste kwaliteit!

Digitaal design

Wil jij meer opvallen op social media? zijn jouw webbanners aan vernieuwing toe? of ben je opzoek naar mooie informatieve productfoto’s om meer klanten aan te trekken? wij kunnen jouw digitale zichtbaarheid vergroten!

Neem gerust contact op als u vragen heeft!