Waar wil je heen?

Branding en het bouwen van jouw merk zijn een van de eerste dingen waar je aan denkt bij een nieuw bedrijf, omdat dit het plaatje is dat je de wereld laat zien. denk aan een logo, kleuren en typografie.

Jouw uitstraling is het eerst wat je klanten zien, dit brengt een stukje vertrouwen en kan zelfs het verschil maken tussen wel of geen nieuwe klant. Wij verzorgen de juiste eerste indruk van jouw bedrijf!

Branding &
merk bouwen

Daarna gaan we als eerste aan de slag met het logo dat perfect bij jouw bedrijf past. in combinatie met passende kleuren en krachtige typografieën vormt dit de basis voor de rest van je merk identiteit.

Ben je alleen opzoek naar een logo? geen probleem! Wil je een uitgebreide merk identiteit opzetten inclusief brandbook? we gaan voor je aan de slag!

We beginnen met het kijken naar de beste aanpak voor jouw markt en doelgroep. 

Hoe gaan wij
aan de slag?

Een herkenbaar logo, de basis voor ierder merk!

Unieke en opvallende typografie

Passende kleuren combinaties

uitgebreid of juist simpel

Voor online en offline gebruik

Iedere organisatie heeft zijn eigen aanpak nodig. Daarom helpen wij jou niet alleen bij het creëren van je identiteit, maar geven we ook advies dat goed is voor je bedrijf. Als je met StudioNu werkt, heb je een zeer betrokken partner. Wij vinden het belangrijk hoe jij jezelf laat zien, want tevreden klanten door onze samenwerking helpen ons meer mensen te bereiken. Daarom zorgen we ervoor dat jouw branding en identiteit lang meegaan.

wat je van ons kan verwachten.

Heb je een vraag? Stuur je mail naar: info@studionu.nl