Waar wil je heen?

Wat je ook nodig hebt, wij regelen dat voor jou. En dat alles tegen een redelijke, maar bovenal eerlijke prijs.

Staat hetgene wat je zoekt niet op onze website? Stuur ons gewoon een bericht via WhatsApp of bel ons. 

We vertellen je graag wie wij zijn!

Over ons.

Hey daar! Ik ben Mathijs de Vries, het creatieve brein achter StudioNu. Ik ben altijd gefascineerd geweest door design en creativiteit. StudioNu is geboren uit mijn passie om visuele verhalen te vertellen en effectieve, functionele ontwerpen te maken.

Bij StudioNu draait het allemaal om samenwerken. Ik hou ervan om nauw samen te werken met klanten, jullie visies te begrijpen en ze om te zetten in ontwerpen die opvallen. Geen gedoe, gewoon goede samenwerking en duidelijke communicatie.

Of het nu gaat om grafisch ontwerp, drukwerk, digitaal design of webdesign, ik heb de expertise om jouw project tot leven te brengen. Ik geloof in eenvoud en effectiviteit, en streef ernaar om verwachtingen te overtreffen.

Ontdek StudioNu en laten we samen iets moois maken. Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je wilt samenwerken. Ik kijk er naar uit om jou en jouw project te leren kennen!

Eigenaar/ Vormgever

Mathijs de Vries

Een kijkje in StudioNu

Grafisch ontwerp

Branding & merk bouwen

De uitstraling van jouw bedrijf is het eerste wat je potentiele klant ziet, daarom is het belangrijk dat dit tip top in orde is! je bedrijf moet uitstralen dat jij de beste bent om de klus te klaren. laten we beginnen met krachtig logo en een mooie set kleuren die de concurrentie omver blaast!

Website laten maken, Website op maat

Website op maat

Geen enkel serieus bedrijf kan meer zonder website Of je jouw website nu gebruikt als digitaal visitekaartje, of je hele bedrijf eromheen bouwt. welke behoeften je ook hebt voor jouw bedrijf, wij helpen je verder! Inclusief SEO.

Print & Drukwerk

Wij kunnen alle soorten print en drukwerk voor jou realiseren. Van flyers of stickers tot aan belettering en bedrijfskleding. we leveren het snel en van de hoogste kwaliteit!

Digitaal design

Wil jij meer opvallen op social media? zijn jouw webbanners aan vernieuwing toe? of ben je opzoek naar mooie informatieve productfoto’s om meer klanten aan te trekken? wij kunnen jouw digitale zichtbaarheid vergroten!

Heb je een vraag? Stuur je mail naar: info@studionu.nl